Sportágaink

Kosárlabda

A kosárlabdát sebessége és variációs lehetőségei a nézői számára is rendkívül látványossá teszik, ezért napjainkra az egyik legnépszerűbb sportággá vált világszerte. A sport öreg kontinensen játszott változatára inkább a csapatjáték, az összjáték jellemző. Mi itt Győrben több időpontban is biztosítjuk számodra, hogy te is játszhass kedvedre. Vegyes csapatokat szoktunk kialakítani, a célunk elsősorban a jó hangulat, és a szabadidő aktív eltöltése. Csapatunk több éve részt vesz a városi kosárlabda bajnokságban.

Aktuális kosárlabda helyszínünk:
- Baross Gábor Szakközépiskola, 9024. Győr, Bem tér 20-22.(hétfő: 19-20-ig és szerda: 19-20-ig)
Érdeklődés: Nagy Péter, 06-30-275-8800

https://www.facebook.com/aktiv80/

 

Fallabda (squash) 

Amikor a játékosok a pályára lépnek, az első játszma megkezdése előtt öt perc "felmelegítő" játék áll rendelkezésükre. Ezalatt a játékosok a pálya ellentétes térfelén állnak és úgy ütik a főfalnak a labdát, hogy az az ellenfél térfelén pattanjon. Két és fél perc után a játékosok térfelet cserélnek. Két célja van: egyrészt az, hogy felmelegítsék a labdát (ugyanis amikor a labda még hideg, kevésbé pattan), másrészt az, hogy a játékosok magukat is bemelegítsék néhány ütéssel. A játszmát csak meleg labdával lehet elkezdeni.

A felmelegítő játék után az ütő megpörgetésével döntik el, hogy ki adogat először, méghozzá úgy, hogy aki megnyeri a pörgetést, az választhat, hogy adogatni vagy fogadni akar-e először. Az esetek többségében az adogatást szokták választani, főleg akkor, ha a "hagyományos" pontozás szerint mérkőznek, amikor csak az adogató fél szerezhet pontot.

Fallabdázási lehetőség a Golden Ball Clubban, 9021, Győr, Szent István út 4.                                                                

Tagsági kártyánkkal 50%-os áron foglalhatsz pályát!

Pályafoglalás: 96/618-108

www.goldenball.hu

 

Fitness/Konditerem

Egyesületünk az alábbi helyszíneken biztosít testedzési lehetőséget tagjainknak:

1) Golden Ball:


A 250 m2-en elhelyezkedő kondicionáló teremben megtalálható az Atlas-SFR mellett az Európában piacvezető Technogym gépcsalád. A Cardio gépparkot Lifefitness, HighPower és Sportsart gépek alkotják. 

A fitness terem 2014. május végétől felújításra kerül, ezt követően még magasabb színvonalon szolgálja vendégeit!

Ára: 200 ft/alkalom (a szauna használatot is tartalmazza)
Golden Ball Club 9021 Győr, Szent István út 4. Tel. 96/618-108
www.goldenball.hu

Gokart

Nincs az a férfi, aki ne élvezné, hogy félig ülő, félig fekvő pozícióban, pár centire a földtől száguldozik, csúszkál, fékez, gyorsít és előz egy szűk versenypályán.

Magyarország legnagyobb teremgokartpályáján van lehetőséged küzdeni a másodpercekkel és az ellenfelekkel a 3600 m2 alapterületű győrzámolyi Gokartmánia csarnokban. A Hubi Kart gokartok, speciális csővázzal, dupla speciális erősítéssel, 270ccm Honda 9 lóerős motorokkal mindenkinek felejthetetlen élményt nyújtanak. Még a vállalkozó szellemű hölgyeknek is!   Ha kellő tudással és önbizalommal rendelkezel, nagyon hamar versenyeken is kipróbálhatod magad! Csapatunk évek óta eredményesen szerepel az osztrák amatőr gokart bajnokságban (ÖAM).

Helyszín: Gokartmánia Győrzámoly (Központi major) - közvetlenül a Győrzámoly tábla előtt jobbra

Pályafoglalás telefonon (16 órától nyitva tartási időben): 96/352-042 vagy 20/9725-873

www.gokartmania.hu

 

Rafting (vadvízi evezés)

Az elmúlt években Palfau Steiermark legszebb vadvízi paradicsomává nőtte ki magát. A rafting programon, vadvízi evezésen kívül kirándulásra, hegymászásra, biciklizésre, erdei szaunázásra és még számos egyéb aktív pihenésre van lehetőség. A falut átszelő Salza folyó, az őt körülvevő hegyek gleccser vízéből táplálkozik. A folyón a könnyű szakaszoktól az igazán izgalmasakig minden átmenet megtalálható, ezért bátran ajánljuk minden evezős számára az abszolút kezdőktől a legtapasztaltabbakig.

A rafting túrák során, a folyó különböző szakaszaival ismerkedhetsz meg. A vízre szállás helyét mindig túravezetőink határozzák meg az aznapi vízállás figyelembevételével. A két- és háromszemélyes vadvízi kenukkal naponta 3 órát eveztek, játszotok - túravezetők kíséretében - a folyón. Az indulás előtt a túravezetők tartanak egy 40 perces ismertetőt, melynek segítségével biztosabb kézzel irányíthatod a hajódat, és az eveződet sem fogod elveszíteni! Most már a Soca, Isel, Bela, Cserna, Cunovo folyókon is kipróbálhatod ezt a sportágat. 

www.kanyon.hu


Úszás

Az úszás a legegészségesebb sportág.

Azon túl, hogy az összes izomcsoportot megmozgatja, edzi a tüdőt és a szívet is, úgy, hogy közben az izületeket nem terheli meg, így akár a "nehézsúlyú" versenyzők is nyugodtan művelhetik.

Elsősorban a hazai tó átúszó versenyeken veszünk részt illetve a senior úszóbajnokság medencés versenyein. Az egyesületen keresztül kedvezményesen használhatod a győri Magyar Vilmos uszodát. Bővebben: aTagságikártya címszó alatt!

 

basketballxx-1 

Kiegészítő információk