Magunkról

Kedves Látogatónk!

Amennyiben a szabadidődet szeretnéd kellemesen eltölteni, vagy érdeklődsz az extrém sportok iránt, akkor a legjobb helyen jársz. Ismerkedj meg sportágainkkal! Nézd meg mennyi előnyt és kedvezményt kínál tagságunk a "Tagságikártya" link alatt. Válassz magadnak kínálatunk közül, vagy ha még nem tudod, hogy mibe vágnál bele szívesen, nézz szét az "Esemény naptár"-ban és csatlakozz hozzánk amikor kedved tartja!
Ha felkeltettük érdeklődésedet, keresd bátran az Aktív szabadidő és extrém sport klubbot a ''Kapcsolat" menüben található elérhetőségek valamelyikén.

Az egyesület célja

Mozgásra, aktív kikapcsolódásra vágyó, elsősorban amatőr sportembereknek nyújtunk testedzési lehetőségeket.
Kortól, nemtől és pártállástól függetlenül biztosítjuk mindenkinek, hogy edzettségi szintjének és érdeklődési körének megfelelően mozgással töltse szabadidejét.
Az extrém sportok szerelmeseit is szeretnénk tagjaink közt köszönteni, akiknek folyamatos tájékoztatással és szervezéssel segítünk részt venni a különböző kalandos kihívásokon. Szakemberek és sportoktatók segítségével gyakorlatilag bárki, előképzettség nélkül is részese lehet a különleges élményt nyújtó programjainknak.
Kihívásra vágyó tagjainknak versenyzési lehetőségeket biztosítunk, hogy megmérettethessék magukat.
Lehetőségeink folyamatos bővítésével egyre több és több sportbarát embert szeretnénk tagjaink közt tudni, ezáltal olyan közösséget alkotva, ahol mindenki jól érzi magát.
 

Kiegészítő információk