Archivált hírek

11 magyar érem az ALPOK ADRIA TOUR II. versenyén

A hétvégén került megrendezésre az idei Alpok Adria Tour versenysorozat második fordulója Mariborban. A versenyen ismét nagy létszámban vettek részt magyar versenyzők, akik összesen 11 éremmel és közel ugyanannyi pontot érő helyezéssel tértek haza a Szlovéniai megmérettetésről.
Ski Veterans GP1 kategóriában a dobogó mindhárom fokán magyar versenyzők állhattak. Jozef Bohuslav aranyérmes, Déri Attila ezüstérmes, Szép Attila bronzérmes lett, Futó Attila 4. helyen, Hovorka Viktor pedig 8. helyen végzett.

Bővebben...

Három magyar érem az UIM Világbajnokság 2. futamán!

A hétvégi spanyolországi Deniában rendezett világbajnoki futamon szenzációsan szerepelt az 5 fős magyar különítmény. 

A magyar színekben versenyző dán Marcus Jorgensen aranyérmet nyert Runabout GP2 kategóriában és ezüstérmet szerzett Runabout GP1 kategóriában.
Szabó Gábor kiemelkedő versenyzéssel bronzérmes lett a Ski GP3 kategóriában.
Szabó Barnabás, Bíró Péter és Bíró Dömötör Zsuzsa értékes pontszerző helyezéseket ért el:
Szabó Barnabás a Ski GP3 kategóriában 7., a Ski GP2 kategóriában 8. helyen, Bíró Péter a Ski GP3 kategóriában 8. helyen, míg Bíró Dömötör Zsuzsa a Ski Ladies GP1 kategóriában 10. helyen végzett.

Gratulálunk a kiváló eredményekhez és további sok sikert kívánunk a 2016. július 13-17 között Lengyelországban megrendezendő IJSBA Európa Bajnokságra

Forrás: http://www.jet-ski.hu/

Magyar éremeső az Alpok Adria Tour első futamán!

Hatalmas magyar sikerrel zárult az Alpok Adria Tour versenysorozat első futama a hétvégén, melyet a horvátországi Fazanában tartottak. A magyar versenyzők 9 érmet szereztek.
Az Európa Bajnokságon is jól teljesítő magyar színekben versenyző Marcus Jorgensen az Alpok Adria futamon is starthoz állt. Runabout GP 1 kategóriában aranyérmes lett, Runabout GP 2 kategóriában pedig 5. helyet szerzett.

Bővebben...

Egy magyar arany és egy ezüst érem az UIM Európa Bajnokságon

Két csodás eredménnyel indult a 2016. évi szezon versenyzőinknek a hétvégén megrendezésre került UIM EB első futamán a horvátországi Porecben. A megmérettetésen szép számmal képviseltették magukat a magyar versenyzők mind állós, mind ülős kategóriában. 
A magyar színekben versenyző dán Marcus Jorgensen aranyérmes lett a Runabout GP2 kategóriában. A fiatal, 21 éves versenyző mindhárom futamát megnyerve utasította magamögé a többi indulót.

A világbajnok Kasza György Runabout GP1 kategóriában ezüstérmet szerzett.
Értékes pontszerző helyezéseket szereztek állós versenyzőink is Szabó Gábor 6. lett Ski GP3 kategóriában. Bíró Dömötör Zsuzsanna 9. lett élete első Európa bajnoki futamán Ski Women GP1 kategóriában. Bíró Péter 10. lett Ski GP3 kategóriában, Futó Attila 8. helyezést ért el Ski Veteran GP 1 kategóriában és 14. lett Ski GP2 kategóriában.
Gratulálunk mindenkinek az elért eredményéhez és reméljük, hogy a következő versenyen az Alpok Adria Tour versenysorozat első futamán (2016.05.20-22. Horvátország, Fazana) a magyarok hasonlóan jól szerepelnek.

Forrás:http://www.jet-ski.hu/

Szombaton a Balogh Gyula Városi Kosárlabda Emlékbajnokság is a végéhez ért.

Az utolsó játéknap is tartogatott meglepetéseket, mint ahogy az egész bajnokság során sem volt előre lefutott mérkőzés.

Örömteli, hogy a korábbi években gyengébb játékerőt képviselő csapatok folyamatosan tudnak fejlődni, ezáltal az idei szezonban jó pár, előzetesen nem várt meglepetés eredmények is születtek. Így végül az Aktív SE csapata a 6. helyezést, míg a QPAC Pannonhalma csapata az előkelő 4. helyezést szerezte meg a döntő nap során. Bronzérmes a kissé megfogyatkozott tavalyi bajnok Tetra Basket csapata lett, de a rutin sok esetben még mellettük szólt. A bajnoki döntő előzetesen nagy csatát ígért, mivel a Gyűrűk Urai az alapszakaszban már legyőzte egy alkalommal a Old Stars-t, akiket fűtött a visszavágás. Egy pontszegény, de annál küzdelmesebb mérkőzésen végül nem sikerült a revans és immár harmadik győzelmét ünnepelhette az SMR-Gyűrűk Urai csapata. A négyszeres bajnok Széchenyi Old Stars örülhetett az ezüstéremnek. A bajnokság eredményhirdetésére a május 21-én, szombaton megrendezésre kerülő GYKC Családi Napon lejátszandó NBI/B mérkőzés szünetében, kb. 18.30 órakor kerül sor.

 Forrás: http://gyorkosar.hu/index.php/kosarinfo?start=5

16 magyar jet-ski versenyző a TOP 100 Világranglistán

2015. évben a 25 éves Magyar Jet-Ski Szövetség versenyzői nem csak a hazai versenyeken bizonyították rátermettségüket, hanem a nemzetközi megmérettetések során is jelentős eredményeket értek el.
Ezt bizonyítja az UIM Világszövetség által közzétett TOP 100 világranglistája is, ahol számos magyar versenyző neve is megtalálható. A listát a 2015. évi nemzetközi versenyeken elért eredményeket figyelembe véve készítette a nemzetközi szövetség.
Forrás: http://www.jet-ski.hu/
A TOP 100 világranglista álló (ski) jet-ski kategóriájában a magyar versenyzők rangsora:17. Szabó Gábor, 21. Szabó Barnabás, 26. Futó Attila, 33. Szép Attila, 34. Sümegi Martin, 39. Bíró Péter, 45. Hovorka Viktor, 84. Puskás Zoltán, 86. Déri Attila.

A TOP 100 világranglista ülős (runabout) jet-ski kategória magyar rangsora a következő: 17. Kasza György, 27. Járányi Gergely, 33. Szépvölgyi Ádám, 64. Dara Roland, 80. Czeller Béla, 90. Gacsal Balázs, 100. Zsidai Attila.
Gratulálunk versenyzőinknek és reméljük, hogy a 2016. évben hasonló eredményeket sikerül elérniük.

A részletes lista megtalálható a http://aquabike.net/standings.php. honlapon

Az OS cikkében is ott vagyunk!

 

A Magyar Jet-Ski Szövetség közleménye

Budapest, 2016. február 3., szerda (OS) - 16 magyar jet-ski versenyző a TOP 100 Világranglistán

2015. évben a 25 éves Magyar Jet-Ski Szövetség versenyzői nem csak a hazai versenyeken bizonyították rátermettségüket, hanem a nemzetközi megmérettetések során is jelentős eredményeket értek el.
Ezt bizonyítja az UIM Világszövetség által közzétett TOP 100 világranglistája is, ahol számos magyar versenyző neve is megtalálható. A listát a 2015. évi nemzetközi versenyeken elért eredményeket figyelembe véve készítette a nemzetközi szövetség.
A TOP 100 világranglista álló (ski) jet-ski kategóriájában a magyar versenyzők rangsora:17. Szabó Gábor, 21. Szabó Barnabás, 26. Futó Attila, 33. Szép Attila, 34. Sümegi Martin, 39. Bíró Péter, 45. Hovorka Viktor, 84. Puskás Zoltán, 86. Déri Attila.A TOP 100 világranglista ülős (runabout) jet-ski kategória magyar rangsora a következő: 17. Kasza György, 27. Járányi Gergely, 33. Szépvölgyi Ádám, 64. Dara Roland, 80. Czeller Béla, 90. Gacsal Balázs, 100. Zsidai Attila.
Gratulálunk versenyzőinknek és reméljük, hogy a 2016. évben hasonló eredményeket sikerül elérniük.A részletes lista megtalálható a http://aquabike.net/standings.php. honlapon 
     Kiadó: Magyar Jet-Ski Szövetség

Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel. 
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős. 
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

5 magyar érem a 2015. évi Alpok Adria Tour jet-ski verseny végeredménye

Az elmúlt hétvégén (2015.09.19-20) Horvátországban Vir szigetén megrendezésre került az Alpok Adria Tour jet-ski versenysorozat ötödik egyben az utolsó futama. A magyar versenyzők ezen a versenyen mint ahogy a megelőző futamok során is remekül szerepeltek. A népes magyar versenyző tábor összesítettben is kiváló eredményeket ért el. Stock Ski Lites kategóriában Szabó Gábor ezüstérmes, Sümegi Martin negyedik, Bíró Péter ötödik helyen zárta a sorozatot. Gentleman Ski GP kategóriában a rangsor: Déri Attila ezüstérmes, Szép Attila bronzérmes, negyedik Hovorka Viktor, ötödik Futó Attila, hatodik Puskás Zoltán. Novice Ski Stock kategóriában Bíró Dömötör Zsuzsa összesítésben bronzérmet szerzett, Miklovicz Péter pedig hatodik lett. Ladies Ski GP kategóriában Bíró Dömötör Zsuzsa hatodik helyen végzett az öt futam összesítése után. Pro-Am Ski Stock kategóriában bronzérmes lett Déri Attila, Szabó Gábor a hatodik helyet szerezte meg. Pro-Am Ski Limited kategóriában Szép Attila hatodik helyen zárt az összesítésben.
Ezúton gratulálunk mindegy egyes induló versenyzőnek, aki képviselte hazánkat a versenysorozat során.

Forrás: http://www.jet-ski.hu/

Jet-ski 2014. évi versenynaptár

MAGYAR JET-SKI SZÖVETSÉG 2014. évi Versenynaptár (2014.04.24.)   

UIM VB I. futam 2014. 03. 06-08.  Doha, Qatar

UIM Offshore VB 2014. 04. 10-13.  Guadeloupe, Franciaország

IJSBA EB I. futam 2014. 05. 02-04.  Eau d’Heure, Belgium

ALPOK ADRIA TOUR I. futam 2014. 05. 02-04.  Trogir, Horvátország

UIM Endurance EB 2014. 05. 09-11.  Portimao, Portugália

Nemzetközi verseny 2014. 05. 18. Pentele Kupa Dunaújváros,

Duna Magyar OB I. futam 2014. 05. 24-25. SEA-DOO Kupa Dunaharaszti,

Bővebben...

Szabó Gábor volt a Dinó Sporthíradó vendége

https://www.youtube.com/watch?v=OSfbH0fhRX0

 

A Magyar JET-SKI szövetség 2011. évi Országos Bajnokság Klub csapatverseny végeredménye 14 Novice kategória

A Magyar JET-SKI szövetség 2011. évi Országos Bajnokság Klub csapatverseny végeredménye 14 Novice kategóriában

Bővebben...

A Magyar JET-SKI szövetség 2011. évi Országos Bajnokság Klub csapatverseny végeredménye

A Magyar JET-SKI szövetség 2011. évi Országos Bajnokság Klub csapatverseny végeredményei

Bővebben...

JET-SKI IJSBA Világbajnokság eredményei

Újra szép eredmények születtek Amerikában!

Bővebben...

Gimnázium Hírek Eredmények Szabó Barnabás jetski versenyen 2011

Szabó Barnabás 9.A osztályos tanulónk ( of:Kleininger Tamás) jetski világversenyen vett részt az idén. Gratulálunk a szép eredményhez!

Bővebben...

Sporthotel Dachstein West***

Téli ajánlat
A Sporthotel Dachstein West*** Annaberg központjában, a Lammer-patak partján, a salzburgi Dolomithegység csodás alpesi környezetében, a Dachstein West régióban fekszik, Salzburgtól 70 km-re.

Bővebben...

Sporthotel, Dachstein West

A Sporthotel Dachstein West*** Annaberg központjában, a Lammer-patak partján, a salzburgi Dolomithegység csodás alpesi környezetében, a Dachstein West régióban fekszik, Salzburgtól 70 km-re.

Bővebben...

Gokartmania

Második emelettel bővült Magyarország legnagyobb teremgokart pályája Győrzámolyon! Különböző átalakítások végeztével a pálya tapadósabb és hosszabb lett!
http://www.gokartmania.hu

Facebook

Már a facebookon is elérhetők vagyunk.

Bővebben...

Klettersteig túra

Próbáld ki magad, mint amatőr hegymászó Haid Steigben, az ausztriai Rax hegységben.

Bővebben...

Kiegészítő információk