Híreink

Az elődöntő a tét

Március 23-án a bajnokság rájátszásának első napja következik. Az Aktív SE a legjobb négy közé jutásért lép pályára, az 80’s Aktív SE pedig – sajnos – az alsóházi rájátszásban érdekelt.

A napot az 80’s kezdi, 8:30-kor a Végetek One ellen lép pályára. Mivel az alsóházban csak ez a két csapat van, ezért a két csapat 12:15-kor is összecsap, a 9-10. helyekről pedig a két meccs összesített eredménye dönt. Az alapszakaszban végig szoros csatában, az utolsó percekben maradt alul csapatunk (43-49), most bízunk abban, hogy kicsit összeszedettebb játékkal duplán is vissza tudunk vágni, és behúzzuk a 9. helyet.

A játéknap második mérkőzésén pályára lép az Aktív SE is, az ellenfél a 8. helyen végző VM Ravens lesz. Velük nem rég, az alapszakasz utolsó körében találkoztunk, és végig magabiztosan játszva nagy különbségű győzelmet arattunk (121-40). A mostani találkozón már lehet, hogy nem lesz ekkora a különbség, de joggal bízhatunk abban, hogy sikeresen vesszük az akadályt, és bejutunk a legjobb négy közé. Győzelem esetén az elődöntőben a Széchenyi Old Stars-IKC párharc győztesével találkozunk.

Csapataink programja április 23-án, vasárnap:

08:30 80’s Aktív SE-Végetek One
09:45 Aktív SE-VM Ravens
12:15 Végetek One-80’s Aktív SE

A mérkőzések helyszíne a győri Egyetemi Edzőcsarnok, a belépés ingyenes. Minden érdeklődőt és szurkolót szeretettel várunk!

Kiegészítő információk